Business controller

Business controller
Op ons hoofdkantoor
Op ons hoofdkantoor

Vanuit ons prachtige hoofdkantoor op de 6e etage in het WTC Rotterdam richt je je in de rol van business controller met name op kostenbesparingen en efficiencywinsten.

Beschikbaarheid

Het betreft een fulltime functie (40-urige werkweek).

Wat ga je doen?

Als business controller richt je je met name op kostenbesparingen en efficiencywinsten. Je stelt managementrapportages op voor alle parkeervoorzieningen en analyseert periodiek de omzetten, kosten en resultaten. Daarnaast werk je ook mee aan organisatie-brede projecten, zoals acquisitie- en implementatietrajecten op financieel gebied.

In deze functie maak je deel uit van een ambitieus en hecht team. Daarnaast heb je ook veel contact met collega’s van andere afdelingen. Door je kundige en enthousiaste werkhouding weet je een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren van de organisatie.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het:
• Opstellen van de begrotingen van parkeervoorzieningen.
• Opstellen van de omzetrapportages.
• Voorbereiden van en ondersteunen bij kwartaalafsluitingen.
• Tijdig, accuraat en volledig opstellen van maand- en kwartaalrapportages.
• Analyseren van de periodieke cijfers in vergelijking tot de begrotingen en cijfers voorgaand jaar.
• Opstellen van ad-hoc business analyses (m.b.v. het datawarehouse).
• Financiële invulling geven aan nieuwe projecten en verlengingen (tenders en offertetrajecten).
• Implementeren van nieuwe parkeervoorzieningen op het financiële vlak en invoeren van financiële stamgegevens.
• Verantwoordelijk voor het plannen en het controleren van cash audits.
• Controleren van de abonnementenaansluitingen.
• Adviseren over én het mede optimaliseren van bedrijfsprocessen inzake het correct gebruiken van persoonsgegevens van klanten en medewerkers (GDPR/AVG).

Wat is je profiel?

• Ten minste een afgeronde HBO opleiding (accountancy en/of (bedrijfs-)economisch).
• Circa 5 tot 7 jaar relevante werkervaring.
• Uitstekende kennis van Excel en SAP.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en taal in woord en geschrift.
• Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wie ben jij?

Je staat stevig in je schoenen en je kunt snel schakelen op meerdere niveaus. Je bent analytisch, besluitvaardig en behulpzaam. Je hebt een echte ‘hands-on’ mentaliteit en vindt het dan ook geen probleem om een stap extra te zetten in drukke perioden, zoals tijdens maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen.

Bij Interparking kennen wij drie kernwaarden. Wij verwachten van al onze medewerkers dat zij het net als wij belangrijk vinden om deze waarden na te streven: klantgericht, samenwerken & inzet.

Wie zijn wij?

Met ruim 933 parkeervoorzieningen in grote Europese steden zoals Amsterdam, Parijs, Wenen, Brussel en Barcelona is Interparking één van de marktleiders op het gebied van parkeren. Wij zijn een professionele organisatie met circa 2.500 medewerkers, verdeeld over 397 steden, in 9 Europese landen. Door onze sterke focus op de klant en de optimalisatie van onze parkeervoorzieningen hebben wij deze sterke marktpositie kunnen realiseren.

Ook in Nederland is Interparking één van de toonaangevende parkeerexploitanten. De afgelopen jaren heeft onze organisatie een sterke groei doorgemaakt met het verwerven van kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen, waaronder parkeergarage Markthal in Rotterdam en parkeergarage Museumkwartier in Den Haag. In 2019 breiden wij onze positie verder uit met onder meer de realisatie van parkeergarage Boulevard, gelegen aan het strand in Scheveningen. Deze garage met circa 700 parkeerplaatsen is onderdeel van een ontwikkeltraject aan de boulevard met diverse nieuwe horecagelegenheden en winkels.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een veelzijdige uitdaging aan in een dynamische branche. Je komt terecht in een hardwerkend, hecht en gezellig team. Je krijgt binnen de gestelde kaders de vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past. Daarnaast stimuleren wij het volgen van opleidingen en trainingen en zijn er mogelijkheden om door te groeien.

Het salaris is marktconform en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.