Centralist

Centralist
Rotterdam
Op ons hoofdkantoor

Wij zijn op zoek naar een centralist voor onze centrale meldkamer in het centrum van Rotterdam. De centrale meldkamer is het hart van Interparking en zorgt voor een ultieme klantbeleving door een professionele, vlotte en vriendelijke manier van handelen.

Ben jij servicegericht, klantvriendelijk en kun je goed schakelen tussen verschillende computersystemen? Solliciteer dan direct!

Beschikbaarheid

Het betreft een functie voor 16-32 uur per week. De diensten worden flexibel ingepland (2 maanden vooruit) op alle dagen van de week (ochtend, middag, avond en nacht). Je dient hiervoor dus flexibel te zijn in je planning, maar hierdoor kun je deze baan wel goed combineren zijn met een andere baan of je studie!

Wat ga je doen?

Als centralist handel je samen met je collega’s intercomoproepen af die op de centrale meldkamer in Rotterdam binnen komen vanuit de parkeervoorzieningen die zijn gevestigd door heel Nederland. Door middel van een intercomtoestel, de CCTV en bedieningsapparatuur kan er snel en adequaat ondersteuning worden geboden aan bezoekers van de aangesloten parkeervoorzieningen.
Daarnaast wordt er door de centrale meldkamer nauwlettend toezicht gehouden op de parkeervoorziening t.a.v. parkeerbewegingen, betaalafhandeling en proactief gehandeld bij het signaleren van eventuele onrechtmatigheden.

Je taken bestaan voornamelijk uit:
• Een optimale serviceverlening van de remote locaties en informatievoorziening op afstand.
• Aannemen, verwerken en afhandelen van binnenkomende meldingen.
• Adequaat afhandelen van vragen/opmerkingen van klanten (zowel telefonisch als via de intercom).
• Proactief klanten informeren over (commerciële) acties en bijzondere werkzaamheden.
• Bedienen van de parkeerapparatuur, alsmede het controleren op het goed functioneren van de installaties.
• Oplossen van eerste- en tweedelijnsstoringen (op afstand) en coördineren van eventuele noodzakelijke storingsopvolging ter plaatse.
• Zorgdragen (op afstand) voor een goede verkeersstroom in de parkeervoorzieningen.
• Rapporteren van werkzaamheden en bijzonderheden in digitaal logboek.
• (Terugkerende) incidenten en klachten melden bij de direct leidinggevende en de verantwoordelijke van de parkeervoorziening.
• Signaleren van calamiteiten in de parkeervoorziening en het ondernemen van vervolgacties conform werkinstructies uit het calamiteitenplan.

Wat is je profiel?

• Beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau.
• Affiniteit met techniek/IT.
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
• Ervaring met klantcontact binnen een dienstverlenende omgeving.
• Een vriendelijke en correcte telefoonstem (professioneel).
• Empatisch vermogen en een gezonde dosis positieve energie!
• Woonachtig in Rotterdam of directe omgeving.

Wie zijn wij?

Met ruim 933 parkeervoorzieningen in grote Europese steden zoals Amsterdam, Parijs, Wenen, Brussel en Barcelona is Interparking één van de marktleiders op het gebied van parkeren. Wij zijn een professionele organisatie met circa 2.500 medewerkers, verdeeld over 397 steden, in 9 Europese landen. Door onze sterke focus op de klant en de optimalisatie van onze parkeervoorzieningen hebben wij deze sterke marktpositie kunnen realiseren.

Ook in Nederland is Interparking één van de toonaangevende parkeerexploitanten. De afgelopen jaren heeft onze organisatie een sterke groei doorgemaakt met het verwerven van kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen, waaronder parkeergarage Markthal in Rotterdam en parkeergarage Museumkwartier in Den Haag. In 2019 breiden wij onze positie verder uit met onder meer de realisatie van parkeergarage Boulevard, gelegen aan het strand in Scheveningen. Deze garage met circa 700 parkeerplaatsen is onderdeel van een ontwikkeltraject aan de boulevard met diverse nieuwe horecagelegenheden en winkels.

Wat bieden wij?

Vanuit ons prachtige nieuwe hoofdkantoor in WTC Rotterdam bieden wij jou een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische branche. Je maakt onderdeel uit van een jong en gezellig team dat samen zorgt draagt voor de optimale klantbeleving op afstand.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier! Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met onze HR Adviseur & Recruiter Maud van der Heijden via 088 - 542 13 39 of stuur een mail naar HR@interparking.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld