HR manager

HR manager
Op ons hoofdkantoor
Op ons hoofdkantoor

In de rol van HR manager lever je een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van de organisatiedoelstellingen op het gebied van personeel.

Beschikbaarheid

Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar (40 uur is een pré).

Wat ga je doen?

In de rol van HR manager lever je een belangrijke bijdrage aan het verwezenlijken van de organisatiedoelstellingen op het gebied van personeel. Je bent verantwoordelijk voor het gehele HR proces binnen Interparking. Je adviseert het MT en de regio- en afdelingsmanagers over belangrijke HR thema’s, zoals werving en selectie, beoordelen, belonen, verlof en verzuim en overige juridische- en HR gerelateerde zaken. In deze functie geef je leiding aan één HR adviseur.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:

• Het ontwikkelen, borgen en implementeren van het HR beleid.
• Een tijdige in-, door- en uitstroom van medewerkers.
• Het opstellen en analyseren van (HR) managementrapportages, begrotingen en jaarplannen.
• Het adviseren bij en het uitvoeren van arbeidsjuridische vraagstukken.
• Het initiëren en uitvoeren van projecten op het gebied van personeel- en organisatie.
• Het professionaliseren, ontwikkelen en motiveren van medewerkers.
• Een juiste naleving en uitvoering van het verzuimbeleid.
• Een volledige (digitale) personeelsadministratie.
• Het volledig en tijdig aanleveren van de salarismutaties.
• Een actieve bijdrage leveren tijdens tender- en implementatietrajecten op het HR vakgebied.

Wat is je profiel?

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting HRM.
• Kennis van AFAS Software is een pré.
• Ten minste 7 jaar relevante werkervaring in een commerciële werkomgeving.
• Uitstekende brede én recente kennis van de actuele wet- en regelgeving op HR gebied.
• Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden.

Wie ben jij?

Je staat stevig in je schoenen, hebt overtuigingskracht en je kunt snel schakelen op meerdere niveaus. Daarnaast ben je zelfstandig, analytisch, integer, besluitvaardig en behulpzaam. Je bent goed in het stellen van prioriteiten en hebt een echte 'hands-on' mentaliteit.

Je vindt het belangrijk om zichtbaar te zijn in onze regio's. Je bent betrokken bij zowel de mens als de organisatie.

Bij Interparking kennen wij drie kernwaarden. Wij verwachten van al onze medewerkers dat zij het net als wij belangrijk vinden om deze waarden na te streven: klantgericht, samenwerken & inzet.

Wie zijn wij?

Met ruim 933 parkeervoorzieningen in grote Europese steden zoals Amsterdam, Parijs, Wenen, Brussel en Barcelona is Interparking één van de marktleiders op het gebied van parkeren. Wij zijn een professionele organisatie met circa 2.500 medewerkers, verdeeld over 397 steden, in 9 Europese landen. Door onze sterke focus op de klant en de optimalisatie van onze parkeervoorzieningen hebben wij deze sterke marktpositie kunnen realiseren.

Ook in Nederland is Interparking één van de toonaangevende parkeerexploitanten. De afgelopen jaren heeft onze organisatie een sterke groei doorgemaakt met het verwerven van kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen, waaronder parkeergarage Markthal in Rotterdam en parkeergarage Museumkwartier in Den Haag. In 2019 breiden wij onze positie verder uit met onder meer de realisatie van parkeergarage Boulevard, gelegen aan het strand in Scheveningen. Deze garage met circa 700 parkeerplaatsen is onderdeel van een ontwikkeltraject aan de boulevard met diverse nieuwe horecagelegenheden en winkels.

Wat bieden wij?

Vanuit ons prachtige nieuwe hoofdkantoor in WTC Rotterdam bieden we jou een inspirerende werkplek omringd door gepassioneerde en fijne collega’s!

Wij bieden jou een veelzijdige uitdaging aan in een dynamische branche. Je krijgt binnen de gestelde kaders de vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier! Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Annemiek Kaptein via 088 - 542 13 43.