Procurement manager

Procurement manager
Rotterdam
Operations
Op ons hoofdkantoor

Als Procurement Manager speel je een cruciale rol in het inkopen van goederen en diensten tegen de best mogelijke voorwaarden en prijzen. Jij bent de drijvende kracht achter het ontwikkelen en implementeren van inkoopstrategieën en -beleid, en je hebt een scherp oog voor het identificeren en selecteren van leveranciers die aan onze eisen voldoen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhandelen over inkoopcontracten en overeenkomsten met leveranciers, het onderhouden van relaties met leveranciers, het analyseren van inkoopgegevens om de prestaties van onze inkoopactiviteiten te verbeteren en het leiden en begeleiden van het inkoopteam. Tenslotte heb je een coördinerende rol bij de implementatie van nieuwe projecten en het beëindigen van bestaande projecten.

Als jij een resultaatgerichte Procurement Manager bent met sterke onderhandelingsvaardigheden, uitstekende communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor detail, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische werkomgeving, met een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Beschikbaarheid

Het betreft een fulltime functie (40 uur) op ons mooie kantoor in het WTC te Rotterdam .

Wat ga je doen?

Als Procurement manager ontwikkel, implementeer en beheer je de inkoopstrategie. Je zorgt ervoor dat de strategie wordt gewaarborgd en het inkoopbeleid wordt uitgevoerd zoals bedoeld. Daarnaast ben je veel in contact met leveranciers en zorg je voor proactief relatiebeheer met contractpartijen, partners en overige stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor de afdeling inkoop en opereert op tactisch-strategisch niveau.

Jouw taken op een rij:
• Het opstellen, implementeren en beheren van de inkoopstrategie en het inkoopbeleid, afgestemd op de organisatiestrategie;
• Structureren en optimaliseren van inkoopprocessen en -procedures;
• Identificeren en selecteren van leveranciers en beoordelen van hun prestaties;
• Onderhandelen over inkoopcontracten en overeenkomsten met leveranciers, het opstellen, beoordelen en beheren van deze (raam)overeenkomsten;
• Zorgdragen voor proactief relatiebeheer door middel van het regelmatig inplannen en houden van overleggen met leveranciers;
• Ondersteunen van interne stakeholders bij de inkoop van o.a. parkeer- en randapparatuur, gebouw gebonden installaties en inrichtingsaspecten;
• Opstellen van (financiële) rapportages op het gebied van inkoop;
• De coördinatie bij de implementatie van nieuwe projecten en het beëindigen van bestaande projecten.

Wat is je profiel?

• Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting van inkoopmanagement of facilitaire dienstverlening;
• Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
• Sterke onderhandelingsvaardigheden en kennis van inkoopprocessen;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en relatiebeheer;
• Resultaatgericht, beschikt over commercieel en analytisch inzicht;
• Affiniteit en/of ervaring met het inkopen van technische apparatuur en installaties.

Wie ben jij?

Je bent gestructureerd, werkt graag met processen en houdt het overzicht. Je kunt coachend leidinggeven en communiceert als een professional. Je bent daarmee in staat om succesvolle relaties op te bouwen en te onderhouden, zowel met jouw collega’s als externe stakeholders. Daarnaast ben je onderzoekend, overtuigend, klant- en resultaatgericht en dit zet je dagelijks in.

Wie zijn wij?

Wij zijn Interparking Nederland, onderdeel van de Interparking Group. We hebben te maken met vele leveranciers om ons te voorzien in de benodigde onderdelen, materialen en benodigdheden voor onze parkeervoorzieningen en technische apparatuur. Er werken bij ons leuke en gezellige collega's welke ook iedere dag hard werken aan het beste resultaat. Jij als ondernemend en klantgerichte professional past hier dus goed tussen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt vanaf een toplocatie in het centrum van Rotterdam. Verder krijg je:

• Een salaris tussen de € 4.500 tot € 5.800 bruto per maand, o.b.v. kennis en ervaring;
• Variabele prestatieafhankelijke bonusafspraken;
• 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Laptop en mobiele telefoon;
• Een pensioenregeling met beperkte eigen bijdrage.

Ben je enthousiast geworden en wil je de uitdaging aangaan? Reageer dan direct op de vacature!
Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met onze HR business partner Maud van der Heijden via 088 - 542 13 39 of stuur een mail naar HR@interparking.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure