Servicecoördinator

Servicecoördinator
Rotterdam
Operations
Op ons hoofdkantoor

Ben jij de aanjager die de technische dienst en het service & remote support team aanstuurt? Ga jij de uitdaging aan om zo mede verantwoordelijkheid te dragen voor het goed functioneren van alle apparatuur in de parkeervoorzieningen? Ben jij ambitieus, pragmatisch en kun jij de touwtjes in handen kan nemen? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een collega die de medewerkers van de technische dienst (op afstand) functioneel aan kan sturen. In deze rol ben je een cruciale spil in de ervaring van onze parkeerders. Communicatie en leidinggeven spelen dus een belangrijk rol in de functie van een service coördinator. Als service coördinator zorg je er samen met de verantwoordelijke manager ervoor dat de afdeling service en onderhoud optimaal functioneert.

Beschikbaarheid

Het betreft een fulltime functie (40 uur). Hierbij heb je voldoende vrijheid en flexibiliteit om ook thuis een dag te kunnen werken.

Wat ga je doen?

Als servicecoördinator draag je zorg voor de coördinatie van de service- en onderhoudswerkzaamheden. Je zorgt dat deze worden ingepland en houdt de klanten op de hoogte van de voortgang en verzorgt de administratieve afhandeling. Je onderhoud contact met de medewerkers van de technische dienst over de voortgangen van de reparatie- en herstelwerkzaamheden. Met je team verzorg en beheer je de voorraad van reserve onderdelen en de voorraad van alle andere bij de technische dienst noodzakelijke onderdelen, materialen en gereedschappen. Functioneel leidinggeven aan een team kan jij dus als de beste. Jouw leidinggevende is de manager van de afdeling en hij is hiërarchisch eindverantwoordelijk voor jouw team, maar de functionele aansturing ligt bij jou.

Een aantal andere taken die je uitvoert zijn:
• Het controleren van de uitvoering en voortgang van service- en onderhoudswerkzaamheden;
• Registreren en verdelen van storingen;
• Opstellen van managementrapportages;
• Verantwoordelijk voor het RMA-proces met de verschillende leveranciers.

Kortom jij bent als service coördinator verantwoordelijk voor het preventief en correctief verloop op operationeel en tactisch niveau.

Wat is je profiel?

• Je hebt minimaal Hbo werk- denkniveau;
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een coördinerende rol binnen een vergelijkbare werkomgeving;
• Aantoonbare affiniteit met techniek;
• Goede kennis van MS-office (Word en Excel).

Wie ben jij?

Jij bent analytisch, resultaat- en klantgericht. Je hebt een oog voor detail en houdt overzicht. Je krijgt energie van het coachen van een team voor optimaal resultaat, maar kan ook ad hoc en pragmatisch schakelen. Ook kun je goed anticiperen door fouten te voorkomen in het proces en denk je graag mee over de procesverbeteringen en ben je hierin innovatief.

Wie zijn wij?

Interparking beheert en exploiteert meerdere parkeervoorzieningen in Nederland. Om ervoor te zorgen dat deze parkeervoorzieningen goed functioneren hebben wij het service & remote team waar de service coördinator deel uit maakt. De service coördinator beheert de parkeermanagementsystemen samen met het team en zorgt voor een preventieve service en onderhoud. Wij zorgen voor een optimale dienstverlening zodat onze klanten met een fijn gevoel kunnen parkeren. En jij kunt ons team versterken in dit proces!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie met vrijheid bij een gezonde en dynamische organisatie! Ook hoort hierbij:

• Een marktconform salaris passend bij je werkervaring tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
• 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Een laptop en telefoon van de zaak;
• Uitzicht op een vast contract;
• Veel aandacht voor ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wij helpen je graag groeien!

Daarnaast organiseren we regelmatig binnen Interparking leuke (digitale) personeelsactiviteiten en kun je een bonus ontvangen als je een nieuwe collega aandraagt!
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag deel uitmaken van een dynamische organisatie? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier!

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met onze recruiter Maud van der Heijden via 088 - 542 13 39 of stuur een mail naar HR@interparking.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure