Servicemedewerker Sittard-Geleen/Heerlen

Servicemedewerker Sittard-Geleen/Heerlen
Sittard & Geleen
In onze parkeervoorzieningen

Kom jij ons team in Sittard-Geleen & Heerlen versterken als servicemedewerker? Ben jij klantgericht, zelfstandig en zorg jij voor een schone parkeervoorziening voor de bezoekers?

Als servicemedewerker zorg jij voor een optimale klantbeleving en draag je bij aan een veilige parkeergarage voor onze bezoekers. Daarnaast los je eerstelijns storingen op! Je helpt bezoekers op een klantvriendelijke manier, bijvoorbeeld als je ziet dat iemand problemen heeft met uitrijden.

Wij hebben momenteel 9 parkeerlocaties verdeeld over de gemeente Sittard-Geleen, dit zijn parkeervoorzieningen in of nabij winkelcentra, wooncomplexen, ziekenhuis etc. Door de diversiteit van de locaties wordt er ook veel flexibiliteit van onze medewerkers gevraagd daar we te maken hebben met vele diverse klanten en opdrachtgevers.

Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder en solliciteer!

Beschikbaarheid

Het betreft een functie van 24 uur per week. Wij zoeken een nieuwe collega die het geen probleem vindt om in wisseldiensten te werken (ochtend, middag en avond), waarvan ook in de weekenden (om de week). Indien de planning daarom vraagt, is het mogelijk om meer ingezet te worden.

Wat ga je doen?

Als servicemedewerker ben je verantwoordelijk voor het toezicht en de veiligheid in onze parkeervoorzieningen. Jij loopt controlerondes, maakt schoon en verhelpt eerstelijns storingen aan de parkeerapparatuur. Heeft een klant een vraag? Dan sta je hem netjes te woord! Met jouw proactieve houding bied jij hulp aan de klant waar dat nodig is. Andere taken zijn bijvoorbeeld:

• Het openen en sluiten van de parkeervoorzieningen;
• Zorgdragen voor een goede verkeersstroom;
• Bedienen van de parkeer- en randapparatuur;
• En het uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het bijhouden van het digitale logboek en het beantwoorden van vragen via de mailbox.

Je bent helemaal zelf verantwoordelijk voor de locatie(s) en dus vrij om je werkzaamheden in te delen zoals jij het wilt.

Wat is je profiel?

• Een gezonde dosis energie en een ‘hands-on’ mentaliteit;
• Een enthousiaste en gemotiveerde instelling;
• Je staat sterk in je schoenen;
• Je hebt twee rechterhanden en affiniteit met techniek;
• Je bent pro-actief en klantvriendelijk;
• Woonachtig in omgeving Sittard-Geleen

Wie ben jij?

Klantgerichtheid staat bij jou op nummer 1. Je bent sociaal ingesteld en vind het leuk om dagelijks in contact te zijn met bezoekers en collega’s. Graag werk je samen met je collega's aan een schoon en veilig parkeergarage. Je houd van variërend werk want geen een dag zal hetzelfde zijn! Je kunt zelfstandig te werk gaan en hebt een representatief voorkomen.

Wie zijn wij?

Zoals vele steden beheren wij ook in Sittard-Geleen meerdere parkeervoorzieningen. Wij zorgen voor een optimale dienstverlening als het gaat om parkeren. Klantbeleving en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.
En jij maakt daar deel van uit! Wij nuttigen de kwaliteiten van onze medewerkers, hierdoor is het werk bij ons dan ook afwisselend en veelzijdig. Wij zorgen er samen voor dat je iedere dag met plezier naar werk gaat. Binnen de organisatie dragen wij bij aan jou persoonlijke ontwikkeling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie met vrijheid en verantwoordelijkheid bij een gezonde organisatie! Verder krijg je:

• Een marktconform salaris vanaf €11,39 bruto per uur excl. toeslagen;
• 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
• Een leuk team van collega's in de regio;
• Uitzicht op een vast contract;
• Een ideale (bij)baan om te combineren met je studie of een andere baan!

Daarnaast organiseren we regelmatig binnen Interparking leuke personeelsactiviteiten, kun je gebruik maken van korting op een sportabonnement en kun je een bonus ontvangen als je een nieuwe collega aandraagt!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag deel uitmaken van een dynamische organisatie? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier!

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met onze recruiters Canan Dincer & Maud van der Heijden via 088 - 542 13 39 of stuur een mail naar HR@interparking.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Sollicitatieprocedure