Stagiaire online marketing

Stagiaire online marketing
Rotterdam
Commerce
Op ons hoofdkantoor

Volg jij een studie in de richting van marketing en communicatie en wil jij ervaring opdoen bij een groot en dynamisch bedrijf dat opereert op Europees niveau? Kom dan je stage lopen bij Interparking, één van de grootse parkeerbedrijven van Europa. Tijdens je stage werk jij op de Marketing & Sales afdeling van Interparking in hartje Rotterdam en krijg je de kans om jouw creativiteit te laten zien!

Tijdens je stage mag jij volledig gaan meedraaien op de Marketing & Sales afdeling, zo krijg jij van al onze marketingactiviteiten wat mee! Je gaat een bijdrage leveren aan onze corporate websites maar ook aan onze productwebsites. En als jij vindt dat er verbeterpunten zijn, dan horen wij dat graag. Verder word je betrokken bij alle online- en offline marketingactiviteiten.

Beschikbaarheid

Ben jij vanaf september minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor minimaal 5 maanden? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

• Je ondersteunt de afdeling marketing & sales in de dagelijkse werkzaamheden.
• Je helpt mee met het schrijven en plaatsen van doeltreffende webteksten op onze websites.
• Je ontwikkelt relevante en creatieve content voor onze social media-kanalen.
• Je draagt bij aan het ontwikkelen van communicatiematerialen zoals flyers, folders en brochures.
• Je maakt presentatiemateriaal op basis van de huisstijl van Interparking.

Wat is je profiel?

• Je bent een 3e jaars HBO student die een opleiding volgt in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie.
• Je bent minimaal 5 maanden 4 dagen per week beschikbaar.
• Je draait je hand niet om voor het schrijven van pakkende (web)teksten.
• Je bent geïnteresseerd in nieuwe media en beheerst basis IT-skills.
• Je hebt affiniteit met websites en social media.
• Je hebt ervaring met Adobe Creative Cloud (InDesign, Illustrator, Photoshop en/of Premiere Pro).
• Je kunt zelfstandig werken maar je bent ook een teamplayer, ondernemend, klantgericht en creatief.

Wie zijn wij?

Met ruim 950 parkeervoorzieningen in grote Europese steden zoals Amsterdam, Parijs, Wenen, Brussel en Barcelona is Interparking één van de marktleiders op het gebied van parkeren. Wij zijn een professionele organisatie met circa 2.500 medewerkers, verdeeld over 415 steden, in 9 Europese landen. Interparking Nederland is actief in 35 steden met 127 parkeervoorzieningen en 58.681 parkeerplaatsen. Onze parkeerders een optimale klantbeleving bezorgen is onze hoogste prioriteit. Wij brengen de parkeerder naar zijn bestemming met de juiste informatie, vanuit huis – naar de parkeergarage – tót aan de plek van bestemming. Parkeergarage Markthal in Rotterdam, Museumkwartier en Boulevard in Den Haag en IJDock in Amsterdam zijn hier mooie voorbeelden van!

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke stage aan in een omgeving waar je veel kan leren en goede begeleiding krijgt. Je ontvangt een stagevergoeding en krijgt een laptop tot je beschikking. Ons kantoor is in Rotterdam Centrum gevestigd, op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal! Je krijgt hier je eigen werkplek, waar je samen met je collega’s van de afdeling BD zult zitten. Wegens corona kan het zo zijn dat je niet altijd op kantoor werkt, maar bijvoorbeeld gedeeltelijk thuis. Dit kan gedurende je stageperiode veranderen als het coronabeleid aangepast wordt.

Is deze stage op jouw lijf geschreven en hebben wij je enthousiast gemaakt? Reageer dan nu op deze vacature. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Maud van der Heijden of Canan Dincer via HR@interparking.nl of 088 – 5421339

Sollicitatieprocedure