Ontmoet ons HR team

 

Tamara Musch

Tamara Musch

Tamara is verantwoordelijk voor het adviseren van leidinggevenden op het gebied van o.a. recruitment, verzuim en ontwikkeling. 

"Mijn doel is om een toegankelijk aanspreekpunt te zijn voor alle medewerkers met vragen op HR-gebied. Daarnaast vind ik het leuk om me bezig te houden met het aantrekken, ontwikkelen en behouden van medewerkers."

 

 

Maud van der Heijden

HR Business Partner

Maud is verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering bij het verwezenlijken van de HR- en organisatiedoelstellingen met als doel een optimale in- en doorstroom van medewerkers.

"Mijn doel is om de juiste ondersteuning te bieden aan alle medewerkers met HR-vraagstukken en het vinden van de perfecte match tussen potentiële medewerkers en Interparking."

Maud haalt energie uit het vinden van de meest geschikte kandidaat voor Interparking en denkt graag mee over de ontwikkeling en groei van zowel de medewerkers als het bedrijf.

 

Afra Acton

HR Officer

Afra is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de HR collega's bij het faciliteren en uitvoeren van de gehele HR-cyclus binnen Interparking. Tevens biedt Afra ondersteuning bij diverse projecten op het gebied van digitalisering en procesverbetering. 

"Het is mijn doel om de medewerkers van Interparking met een positieve instelling te voorzien van een correcte in-, door- en uitstroom en een gearrangeerde personeelsadministratie te voeren rekening houdend met de actuele wet- en regelgeving."

Afra haalt energie uit de dagelijkse communicatie met de medewerkers van Interparking en het meedenken over procesverbeteringen.