Ontmoet ons HR team

 

Lysanne Tuchscherer

HR Manager

Lysanne is eindverantwoordelijk voor de afdeling HR. Haar focus ligt op strategische personeelsplanning, onboarding, verzuim en persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers binnen Interparking.

"Mijn doel is (potentiële en huidige) medewerkers en andere interne en externe stakeholders te bewijzen dat Interparking een great place to work is. Mijn focus ligt op het vanuit goed werkgeverschap vinden, boeien en binden van medewerkers. Hierbij houd ik de bedrijfsdoelstellingen en de persoonlijke ontwikkeldoelstellingen van toekomstige en huidige medewerkers in evenwicht, zowel op de korte als op de langere termijn."

Lysanne haalt energie uit bedrijfsvoering waarbij ontwikkeling en passie duidelijk naar voren komen en waarbij haar collega’s iedere dag met plezier aan het werk zijn!

 

Maud van der Heijden

HR Adviseur

Maud is verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering bij het verwezenlijken van de HR- en organisatiedoelstellingen met als doel een optimale in- en doorstroom van medewerkers.

"Mijn doel is om de juiste ondersteuning te bieden aan alle medewerkers met HR-vraagstukken en het vinden van de perfecte match tussen potentiële medewerkers en Interparking."

Maud haalt energie uit het vinden van de meest geschikte kandidaat voor Interparking en denkt graag mee over de ontwikkeling en groei van zowel de medewerkers als het bedrijf.

 

Hatice den Besten

HR Assistent

Hatice is verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen met daarbij horende processen en eerstelijnsadvies binnen de afdeling HR.

"Mijn doel is het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van de werkzaamheden en het faciliteren en ondersteunen van activiteiten en HR-werkprocessen"

Hatice haalt haar energie uit goede in- en externe communicatie en het bieden van de juiste ondersteuning binnen en buiten de afdeling HR, zodat iedereen zijn werk goed en met plezier kan uitvoeren.