Ontmoet ons HR team

 

Barbara Pouw

HR Manager

Barbara is eindverantwoordelijk voor de afdeling HR. Haar focus ligt sterk op strategische personeelsplanning, onboarding en persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers binnen Interparking.

"Mijn doel is om de bedrijfsdoelstellingen en de persoonlijke ontwikkeldoelstellingen van toekomstige en huidige medewerkers met elkaar te blijven matchen, zowel op de korte als op de langere termijn."

Barbara haalt energie uit een bedrijfsvoering waarbij ontwikkeling en passie duidelijk naar voren komen en waarbij haar collega’s iedere dag met plezier en gedrevenheid aan het werk zijn!

 

Maud van der Heijden

HR Adviseur

Maud is verantwoordelijk voor de ondersteuning en advisering bij het verwezenlijken van de HR- en organisatiedoelstellingen met als doel een optimale in- en doorstroom van medewerkers.

"Mijn doel is om de juiste ondersteuning te bieden aan alle medewerkers met HR-vraagstukken en het vinden van de perfecte match tussen potentiële medewerkers en Interparking."

Maud haalt energie uit het vinden van de meest geschikte kandidaat voor Interparking en denkt graag mee over de ontwikkeling en groei van zowel de medewerkers als het bedrijf.

 

Sharon van Wijck

HR Assistent

Sharon is verantwoordelijk voor alle administratieve handelingen en daarbij horende processen binnen de afdeling HR.

"Mijn doel is het creëren en behouden van kwaliteit, structuur en duidelijke communicatie richting alle medewerkers binnen Interparking." 

Sharon haalt haar energie uit het bieden van de juiste ondersteuning aan de afdeling HR, zodat iedereen goed en met plezier zijn werk kan doen.