Werken bij Interparking

 

Dé Europese pionier op het gebied van parkeren

De Interparking Group houdt zich in heel Europa, al 65 jaar bezig met het ontwikkelen, kopen, huren en beheren van parkeergarages. Al vanaf de bouw van onze eerste parkeervoorziening in Brussel (in 1958) hebben onze bezoekers hierbij centraal gestaan. Door deze sterke focus op de klant én het realiseren van kwalitatief hoogwaardige parkeerlocaties hebben wij een sterke marktpositie kunnen realiseren. Daarmee is Interparking één van de drie marktleiders op het gebied van parkeren in Europa. Je komt ons tegen in meer dan 400 steden van Barcelona en Amsterdam tot aan Rome en Berlijn.

Meer over Interparking

Ontdek Interparking

Filmbestand
 

Fast forward met Interparking

Wij sturen aan op kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke parkeervoorzieningen met toekomstgerichte en maatwerk parkeeroplossingen die toegevoegde waarde creëren voor de consumenten, opdrachtgevers, samenleving én onze medewerkers en aandeelhouders. 

Vladan Jankovic – CEO Interparking Nederland
 

 

Een Groep met een Europese visie

De Interparking Group is al 65 jaar een begrip in de parkeerwereld. Wij zijn een professionele organisatie met ruim 2.500 medewerkers, verdeeld over meer dan 400 steden, in 9 Europese landen. Met onze kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke parkeervoorzieningen in grote Europese steden zoals Amsterdam, Parijs, Wenen, Brussel en Barcelona is Interparking één van de marktleiders op het gebied van parkeren.

In totaal genereren onze parkeergarages in Europa een omzet van meer dan 483 miljoen euro. De winst wordt opnieuw geïnvesteerd. Zo bieden we onze klanten meer parkeercomfort en maken hen milieubewuster.