Werken bij Interparking

 

Dé Europese pionier op het gebied van parkeren

De Interparking Group, gestart in 1956, is dé Europese pionier op het gebied van parkeren en is inmiddels uitgegroeid tot één van Europa’s succesvolste exploitanten van openbare parkeervoorzieningen. Door onze focus op de klant en het optimaliseren van onze parkeervoorzieningen hebben wij deze sterke marktpositie kunnen realiseren.

In Nederland is Interparking ook een van de toonaangevende parkeerexploitanten. Wij exploiteren parkeerfaciliteiten in stedelijke centra, in en nabij winkelcentra en op kantoorlocaties. Daarnaast exploiteren wij parkeervoorzieningen van zorginstellingen.

Meer over Interparking

Ontdek Interparking

Filmbestand
 

Fast forward met Interparking

Wij sturen aan op kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke parkeervoorzieningen met toekomstgerichte en maatwerk parkeeroplossingen die toegevoegde waarde creëren voor de consumenten, opdrachtgevers, samenleving én onze medewerkers en aandeelhouders. 

Rolf Oostendorp – CEO Interparking Nederland
 

 

Een Groep met een Europese visie

De Interparking Group is al meer dan 60 jaar een begrip in de parkeerwereld. Wij zijn een professionele organisatie met 2.506 medewerkers, verdeeld over 415 steden, in 9 Europese landen. Met 956 kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke parkeervoorzieningen in grote Europese steden zoals Amsterdam, Parijs, Wenen, Brussel en Barcelona is Interparking één van de marktleiders op het gebied van parkeren.

In totaal genereren onze parkeergarages in Europa een omzet van meer dan 483 miljoen euro. De winst wordt opnieuw geïnvesteerd. Zo bieden we onze klanten meer parkeercomfort en maken hen milieubewuster.